Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

MG v sešívaném dresu

MG v sešívaném dresu

Značka uzavřela partnerství s fotbalovou Slavií

MG Motor Czech a fotbalový klub SK Slavia Praha. To je nově uzavřené partnerství, které začíná platit od ročníku 2024/2025 a potrvá také v minimálně dalších dvou letech. Automobilka a pražský celek uzavřeli obchodní a marketingové partnerství, v jehož rámci budou moci "sešívaní" využívat všechny modely značky. MG Motor Czech se tímto zařadí mezi hlavní partnery klubu.

"Jsme hrdí na to, ža naše vozy budou součástí flotily SK Slavia Praha. Tato spolupráce zdůrazňuje naše odhodlání poskytovat kvalitní a ekologická řešení mobility nejen pro běžné zákazníky, ale také prestižním sportovním organizacím," říká generální ředitel MG Motor Czech Martin Králíček.

Z nově uzavřené spolupráce má radost také 2. místopředseda představenstva SK Slavia Praha Marek Beitl. "Za Slavii jsme nadšení, že se můžeme spojit s tak inovativní a dynamickou značkou, jakou je MG. Jejich široká nabídka vozů, včetně elektromobilů, dokonale zapadá do našich potřeb a hodnot. Těšíme se na dlouhodobou a úspěšnou spolupráci," dodává.

Britská značka MG, která působí v Česku od roku 2022, letos slaví 100 let své existence. Aktuálně nabízí svým zákazníkům pět modelových řad s různými typy pohonů včetně spalovacích motorů, hybridního pohonu, plug-in hybridního pohonu a elektromobilů. Nejnovějším modelem je hybridní MG3 Hybrid+, který právě přichází na trh. Na podzim budou představeny rovněž nové modely ZS, HS, EHS a elektrický roadster Cyberster. V prvním pololetí roku 2024 činí podíl značky na českém trhu necelá 2 %. MG Motor Czech je součástí holdingu AutoBinck Car Distribution.

Značka MG bude poskytovat vozy fotbalové Slavii. Foto: MG Motor Czech



SK Slavia Praha patří k tradičním českým fotbalovým klubům. Jeho historie se datuje již od roku 1892. Za dobu své existence dosáhla na 21 mistrovských titulů v nejvyšší české soutěži. Z tohoto pohledu jde o druhý nejúspěšnější český klub. Druhé místo obsadila Slavia i v uplynulém ročníku.

Zdroj a úvodní foto: MG Motor Czech

Komentáře ke článku